"Hva vil du bli?"

Dette spørsmålet får jeg oftere og oftere, og det er egentlig litt skummelt.. Jeg har nemlig ingen peiling what so ever. Det er ganske enkelt å svare at jeg vil ha en bra utdannelse og tjene skjorta, men hva vil jeg studere? I have no idea.
Jeg vet at jeg fortsatt er 17 år, og antakeligvis har en del år med skole forran meg igjen. Jeg føler jeg for tiden lever på drømmer, kanskje litt urealistiske drømmer?
Planen på "fritiden" har jeg  forsovidt sorted out. Den består av SÅ mye reising, for er det noe jeg virkelig har fått øynene opp for så er det nye steder.
Spørsmålet om "What i want to do for living?" er enda så alt for uklart. Noen vil kanskje si at jeg har lang tid på å finne ut av det, men for meg syntes jeg det begynner å "haste" litt.
Jeg elsker å drømme om fremtiden, jeg vil nesten si at jeg tenker på den hele tiden. Herregud, som den skremmer meg..

City <3 Travel the world Travel
                                                                                                                                                   .... "one day"              //wehearit

Spania2013 ++

 


// iphonebilder 

Kom nettop hjem fra Spania med familien og det har vært en skikkelig koselig tur! Var veldig kjipt å dra derifra, skulle gjerne vært der mye lenger. Isteden skal jeg jobbe 8 av 10 dager fremover, noe som ikke frister så veldig mye. Menmen, så blirree penger i kæssa da ;-DDDD.

De kommende dagene skal jeg også bruke på å si hade til noen av mine bestevenner. ALLERDE!!!! Flere reiser bort og kommer ikke tilbake før jeg reiser, noe som er sykt rart. Det har ikke gått opp for meg i det heletatt at jeg ikke skal se disse menneskene på 10-11 måneder. 
Siden sist har jeg fått visum (i´ll be home before 17th of May - da går nemlig visumet mitt ut gitt), jeg har fått stipend (ikke på konto), jeg har PLANER om å lære meg vaskemaskinen snart.....Og jeg har planer om å skaffe meg nytt bankkort som funker overalt i verden, ooooog det var det.
Ellers ligger jeg ganske så godt ann i forhold til pakking (lol kødda, hvordan skal jeg klare å pakke ned "livet" mitt i en koffert på 20-23kg?). 

Kjenner jeg savner Spania skikkelig allerede, og jeg kom hjem for bare noen timer siden. MEEEEN, wooohoooooo!!! Har jo bare 19 dager igjen i Norge, så må jo nyte det mens jeg kan.  

Trenger sommer

//weheartit

heart shaped bruises*Untitledgirl | TumblrФотографије временске линијеSummer.Summer Timesummer | TumblrTumblrTumblrSummmmerrrr! |xonikkieeIldiko

(Oi, se hvem som glemte at hun skulle starte å blogge igjen..)

- Skulle virkelig ønske sommeren var her nå, gud som jeg gleder meg! Bare det å kunne gå ut i shorts og tskjorte, ha sene jentekvelder ute på en terasse, masse grilling og kos. Planen min for sommern er hvertfall en familietur til Spania, tror vi skal være borte i typ. 12 dager. ÅH, hvor digg er ikke det? Gleder meg hvertfall enormt, ettersom vi skal være noen dager i Barcelona også, hørt dem har skikkelig bra shoppingmuligheter der. Uansett, jeg holdte på å begynne og gråte når jeg fant opp disse bildene, får så lyst til å sette meg på neste fly til et varmere strøk.
Isteden sitter jeg hjemme, under et varmt teppe og venter på vinterferien - vintern er egentlig sinnsykt deprimerende. 

Har du planer for sommeren? 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/Facebook: Pia Glenne/Instagram: piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits