Hejdå pija

#utveksling 

Fredag var hele familien samlet for å feire at de endelig blir kvitt meg for 10 mnd. Alle var veldig enige om at det kom til å bli dritdigg når jeg endelig stikker, så stemningen var såklart på topp. Så nørd som Mamma er hadde hun selvfølgelig kjøpt hvitvin fra New Zealand og prøvd seg på nasjonaldesserten deres som ble.... Såder. 
Åhh, kommer til å savne familien min så mye!!
 


Mine to tanter Nina, og verdensbeste tremening Victoria

Verdensbestemamselams

Søsteren min og meg ;)))) Hun er egentlig bestevennen min, og mamsen og papsen sin kommende utvekslingsstudent - jepp, hun flytter inn på onsdag etter jeg har dratt. 

Pavlova - jaja, den så jo fin ut hvertfall, og smakte ikke så allerverst :-)
Nå er mamsen dritstressa over pakkingen, ettersom jeg kanskje er den mest vimsete personen man noengang kan møte på. Det er  som sagt faktisk fysisk umulig å pakke ned ALT på 20kg. 

Fortsett med å sende inn spørsmål om det er noe du lurer på angående mitt utvekslingsår i forrige innlegg. 
snækz. 

Status; vinterferie

Dette er håpløst, føler jeg skal på vinterferie med alle disse tykke klærne jeg må pakke ned. Ja, jeg kommer ned til vinteren og nei det er ikke snø der untatt i fjellene. Det er faktisk helt umulig å pakke ned livet sitt på 20kg, prøv selv. Nuzz puzz, ønsk meg lykke til videre. Det er et prosjekt som kommer til å ta èn uke.  snækz. 

 

#utveksling

<3 suprise

Opptatering; Jeg har lært meg hvordan jeg skal sette på en vaskemaskin (!!). 

 
Heihei!
Igår ble jeg overrasket av Embla og Kaja som hadde arrangert "hadebra"- overraskelsesfest for meg etter siste dag på jobb. Herregud så herlig, de klarte fint å overraske meg, selvom jeg skjønte det var etterlannet når Embla allerede har flyttet på en dato vi skal "være sammen" kanskje sånn tre ganger nå. Uansett, det var skikkelig koselig med veldig fine jenter! Trist at det var så mange som ikke kunne komme ettersom de var på ferier osv, men jeg hadde det veldig bra fordet. 
Alle koste oss sykt med ost og kjeks og ANNET snop :PP.
Hadde jeg visst om festen hadde jeg såklart tatt med meg et ordentlig kamera, men whocaresanywaysright?

<3 love <3 

Dere er gull verdt, kommer til å savne dokker'ja. 

Nå skal jeg starte å legge frem ting jeg har tenkt til å pakke med meg, det går til helvete fordi jeg hater å pakke og fordi jeg er lat. 

snækz.  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/Facebook: Pia Glenne/Instagram: piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits