Sverige tjuetretton

Helg

Åh, enda en fin helg er snart over og jeg kjenner hvor SINNSYKT mye jeg kommer til å savne alt her hjemme. Hvertfall nå som det er sommertid og alt blir plutselig så bra!
I denne helgen har jeg vært med min andre venn, Julie. Senere på vår "rekekveld" kom selvfølgelig min "søster" Embla også. Faen, hu skal alltid ødelegge..... Menmen, ble koselig fordet. På lørdag dro vi på tusenfryd, og endte hjemme hos Embla alle tre. Tommel opp for enda en perfekt helg!
38dagertiljegdrardetercrazy.
(Filmen kommer etterpå)

Sverige

Hatt en superkoselig, avslappende helg i Sverige med Embla denne helgen! Hver helg skulle virkelig vært som denne.
Skal redigere video fra turen ikveld/imorgen, så stay tuned! 

Hva har du gjort i helgen? 

foto; sommerjente


Vakreste Embla som modell igjen. //Canon eos 60D// redigert i photoshop. 
Endelig kjøpt 32gig minnekort, så da blir det en videoblogg fra min og embla sin alenetur til Sverige i helgen, hihi. Og ja, Embla er den eneste vennen jeg har =) 

Foto; Woodstock festival

Hejja bloggen ;-))) 

Siden jeg faktisk syntes det er litt morsomt å blogge, så blogger jeg like gjerne selvom jeg fortsatt er hjemme og jeg hovedsakelig har denne bloggen for utveksling. Uansett, tenkte å legge ved noen bilder jeg tok av min bestevenn til en skoleoppgave. Jeg skulle lage en reklameplakat til Woodstock festivalen, (hippie perioden). Så her er noen av bildene jeg tok! 
 

 //canon eos 60D//Redigert i photoshop. 

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/facebook: Pia Glenne/instagram:piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits