Veldig klar! eller..

Nå er jeg så klar til å pakke kofferten min, dra herifra og starte mitt "nye liv". Samtidig gruer jeg meg sinnsykt mye til å forlate mine beste venner og familie, har plutselig fått litt kalde føtter. Har en tendens til å overtenke hver eneste situasjon, og samtidig prøver jeg og ikke ha for høye forventninger. Det er faktisk vanskelig å tenke at året KAN bli kjipt, når alt er lagt opp til at det skal bli SÅ bra! 
På torsdag er det 2 mnd til jeg forlater Norge og før det er det litt som skjer på skolen, jeg skal jobbe en del og ellers bare... Vente i guess? 
Ventetiden blir kortere om èn mnd håper jeg... DA SKAL JEG SHOPPE I BARCA♥ (medpengerjegikkehar)
 

Tihi, gleder meg.  
snækz

Møte + fått familie!

Heihei! 

Møte for utvekslingstudenter 
På lørdag var det møte for utvekslingstudenter 13/14, for de som skulle andre steder i verden enn USA. Det var et langt møte med mye informasjon og regler som varte i flere timer. Mot slutten av møte fikk vi også vite at to fra Nayland College (Skolen jeg skal gå på) var tilstedet på møtet. Min kontaktperson der nede, så det var jo skikkelig bra å få hilse på han - til tross for den utrolig lange flyreisen de måtte ta. Følte jeg ble mye tryggere på å dra ned etter jeg hadde hilst, ettersom han var drithyggelig! Det var sinnsykt wierd at han sa "bye, see you in three months!".
Det har enda ikke gått opp for meg at om UNDER tre mnd, befinner jeg meg på andre siden av jordkloden.

Familie
Ikke nok med at møtet gjorde meg enda mer gira enn jeg var fra før, på mandag før jeg skulle på jobb fikk jeg en telefon fra Aspect (selskapet jeg reiser med) at jeg hadde fått vertsfamilie!!!!! Familien består av Linda (vertsmor) Ben (vertsfar) og en vertssøster Bethany på 12. De bor ca 10 minutter unna skolen med sykkel, og 1km fra butikker, frisører og kafeer. Deres interesser er skogsturer, camping, basket, dansing, motorsykler, venner og dyr. OG APROPO ANIMALES!!  
De har 13 dyr, 13!!!!
Pets: 3 chickens, 5 guinea pigs, 2 rabbits, 2 dogs and a cat  
Endelig skal jeg også bo sammen med dyr!!! Det blir bra, det! 

 
Nelson, New Zealand.  
(Legger ikke ut bilder av akkurat der jeg skal bo, eller familien, tilfelle de ikke vil det:)

Har enda ikke sendt familien mail, men hadde tenkt jeg skulle gjøre det nå. Er så usikker på hva jeg skal skrive, har jo såå mange spørsmål!
 

Ryktene sier at vi skal hit med skolen ^, ikke dårlig! 

Nå skal jeg sende avgårde en mail, (som kan ta sin tid) - så skal jeg på jobb!
xoxoxoxoxox, newzealandgirl :PPPP xDDD  
 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/facebook: Pia Glenne/instagram:piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits