This is it

Hei. 

Om tre timer sitter jeg på flyet på vei til Norge, det er en helt ubeskrivelig følelse. The fact at jeg bare forlater livet mitt for å komme tilbake til det gamle er rart. 
Før jeg kom hadde jeg aldri trodd at dette kom til å faktisk føles hverdagslig ut, at dette kom til å føles ut som mitt normale liv. Så feil kan man altså ta. Jeg kan nesten ikke huske en vanlig dag i Norge, i New Zealand derimot - det er liksom her jeg bor. Det er her jeg har livet mitt nå.

Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive et langt og dypt hade-bra-til-mitt-fineste-liv-innlegg. Istedenfor bestemte jeg meg for å lage en video fra den siste måneden min her. Lite innblikk i hverdagen min, spesielt med min fine vertsfamilie. Har ikke vært like flink til å filme alt som har skjedd den siste måneden - for det har skjedd så ekstremt mye. 
Håper dere liker denne filmen, jeg har ikke ord for hvor vondt det er å måtte forlate dette. Det er helt klart det verste med utveksling, og jeg hadde ALDRI sett for meg at det kom til å bli sånn her.
Hadde en helt fantastisk middag med familien idag, og nå sitter i alle i stua med snapchat.. Haha, så herlig at de har funnet ut av det - får mange flotte snaps av vfar nå. Uansett, nå skal jeg pakke sammen resten (</3) og dra til en kompis.. Er så rart og nesten uvirkelig at jeg skal hjem. Når det er sagt så gleder jeg meg utrolig mye til å se dere alle igjen. 
Hadebra verdensfineste New Zealand, i'll be back. 

 #utveksling 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<3

Nelson, new zealand.
Bilde ble tatt igår- siste kvelden i Nelson.. This place will be missed

Siste skoledag

Så kom dagen hvor alt på nayland college ble gjort for siste gang

Haha, som dere kan se var jeg høy på livet ;). Thea meg og pauli

Søta ble 18

På international office. Kommer til å savne denne fuglen veldig mye. Hehe, også kjent som mr.miller's lolliejar. Alle burde hatt en fugl med godteri i på skolen.

Også skal jeg fortelle dere en "morsom" historie ;).
Jeg maste som bare det på at Ash skulle hente meg på skolen. Det bøtta ned som bare rakkern og det var verre enn snøstormen på 101 dalmantinere. Etter lenge så sier Ash sånn: don't be such a pussy, walk home. Da klikka det faktisk for meg og jeg ble sykt innstilt på at jeg faktisk skulle gå. UTEN PARAPLY. Angret så sykt etter bare 5 minutter og jeg var strengtatt gjennomvåt. Var sikker på at jeg skulle dø av både kulde og pisking av regn. Når jeg etter 30 minutter kommer meg på toppen av min bakke drømmer jeg om en varm seng og kopp med kaffe. MEN, tror du ikke den kødden også kalt Ash står med bilen parkert utenfor huset mitt? Han holdt på å le seg i hjel der jeg stod helt gjennomvåt mer mascara i hele ansiktet. FYSØREN, helt klart det slemmeste noen har gjort mot meg. Og jeg klarer enda ikke å le av det. I tillegg har jeg også blitt syk såklart, og sov tilsaman 17 timer idag. Great. Nok om det. Hvis man ser på bilde ser man også at det er ett lyst punkt på jakken- det er sånn den skal se ut.

#neverforget #paybackisabitch

Uansett, det var storm på torsdag- men det stoppet ikke nordmenna for å gjøre det vi har planlagt i århundrer.
Vi hadde bestilt bord på en fin resturant for å feire at vi var ferdige i 2.klasse + trines big18.

Så da pyntet vi oss sånn man gjør i Norge. (Her pynter man seg aldri, serr)

Vi fortsatte kvelden hos en av nordmenna. Var kjempekoselig. Kommer til å savne de så fælt

Hehe

Neste morning ble jeg vekt kjempetidlig fordi... PÅSKE. Good friday ble startet i kirken. Ai caramba

Kirkeselfie. " happy Jesus-die-day" var det en som sa i kirken. Høhø humor

Idag våknet jeg opp rundt klokken 10. Jeg sovnet 5 på dagen i går. Sov over en filmkveld og alt. Har sikkert fått tilbake alle de timene jeg manglet denne uken hvertfall.
Vet ikke hva denne dagen bringer. Tror jeg skal til byen for å få gjort noen siste ting og tang. Ha en fin påskeaften. Shit er det påskeaften idag???? Å "feire" høytider her er nedtur forhold til hjemme. Menmen

Vi var godt fornøyde etter to og en halv time kirkekos. Hehe
Hadi

Last supper

Nå sitter jeg i sengen og hører på ganske så deprimerende sanger, ja livet er litt trist akkurat nå.... 
Idag hadde vi en hadebra-middag med alle de internationale. Plutselig satt vi der på en "Last supper" og den var plutselig i all fokus på alle nordmenna pluss noen få tyskere. Var en veldig koselig avsluttning, samtidig som den var veldig trist. Det har enda ikke gått opp for meg, men det tror jeg nesten ikke det kommer til å gjøre før vi plutselig (om èn uke) står på Nelson flyplass.
Anyways, jeg skal ikke lage ett deprimerende innlegg (IGJEN) så her får dere se litt bilder. :)


Flinke Jonniboy som tenner lys

Her signeres flagg og det skrives i bøkerFamilien min <3  

Lookin' back - vidz

Fine minner jeg aldri vil glemme ❤️ 
 (Fra eldst til nyeste)


Vintercamp med outdoor ed klassen. 

 


Golden Bay en weekend med Thea og vfammen hennes. 
 


En dødskul tur til hovedstaden, Wellington. 3dagers tur.
 


Sommercamp i Abel Tasman. 

 


uke ferie til Rarotonga med Trine!!!! ( En av Cook-øyene utenfor New Zealand). 
 


South Island tour med Silje, Frida og Thea. Kjempefin tur i verdens fineste land. 

 

Enjoy. 

Final week

Selvom det er veldig trist at jeg snart reiser, så er det hvertfall "perfect timing".... 

Dagen i dag har for det meste bestått av "utsjekk" av Nayland College. Derfor har vi skrevet noen reporter på både vfam og skolen. I tillegg har vi malt søte plater som skal henges opp utenfor International office. Jeg personlig ble veldig fornøyd med resultatet. 

 
Først må jeg starte med å legge ut bilde av disse to tyskerne ^. Ganske kunstneriske sjeler begge to as u can see. Også har dere meg:
  
Nailed it :). Bilde av vfamilien min <3 <3 <3 <3 <3 Startet å male Jasper såklart, vfar lo når jeg fortalte han det... Wonder why. 

Også ja, WOW. Hehe, dokumentasjon.. Jeg er på gymmen. Av og til. Idag var det to uker siden sist workout. hehe, about time. Planen var å gå ned noen kg før jeg kommer hjem, tror ikke jeg fikk det til på denne timen heller. Jaja, bedre lykke en annen gang.
 
Gymbønni i midten fosho. Jeg er en mester til å skippe. Skal bli ganske mye flinkere når jeg kommer hjem da. (Kanskje).

 


Som i innledningen til dette innlegget så dere kanskje været. Ja, veldig fint vær om dagen. Jeg sitter i sengen nå og fryser i hjel. Utrolig smart av meg å sende hjem regnjakken min på lørdag også. Hehe-Hehe-Heheh-Hehe-Hehehe. <3 Tidlig vinter i nz <3 

Masse som skjer denne uken og jeg har faktisk planer hver dag- må jo nyte SUNNY Nelson. He-he-he-he-he. Hadipåbadi, blogges imorgen

How I feel

(Jeg skal skrive et lengre, mer utfyllende innlegg (på norsk) om året mitt senere.) 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prepare yourself, this is deeeeeeeeeep. 

 


"In just days.." This video is speaking for me, it would've taken hours if I was to write down all my thoughts right now. The fact that i'm leaving in just days are really terrifying, and I can honestly say that I haven't been this upset before.
I've experienced a lot this year, and i'm so thankful for everything. All the fun things I've been up to, all the wonderful people I've met and all the "sweet" moments (kiwi land). I wish I could go back in time, or at least have another month in this beautiful country. However, time goes by so quickly and it's time to say good bye. I know that I will miss these people so much, but i also know that I will be back one day. -Mum and dad; you're defiantly the best parents in the world. I miss you heaps and i can't wait to see you again.  
Nothing lasts forever, and when i say good bye - i know that life's rewarding me with a new "hello". 

 

#Utveksling 

familiedag

Heihei! 
Tiden går fortere enn noengang, det er bare helt sinnsykt!! Anyways, nå er helgen her, IGJEN. Igår hang jeg og Frida med Macey og Ash, var koselig som alltid (:
Idag (lørdag) dro jeg med vertsfamilien på bowling etterfulgt av minigolf. Jeg tapte med glans, men gøy hadde vi det! Jeg er sinnsykt dårlig taper, men enda verre er det at vfar er så syykt dårlig vinner. Han blir så høy på seg selv, og jeg er sikker på at jeg får høre om bowlingskillsa hans helt til jeg drar.. Uansett, blir så utroooolig trist å dra herifra at jeg har ikke ord.  Idag fikk jeg endelig sendt avgårde en stor eske med diverse saker og ting, tatt meg ca 2 måneder å få ræven i gir. Den var på 14 kg og kostet meg skjorta. UANSETTTTTTTTTTTTTTTTTT. Idag var ikke norsken helt på plass, googler omtrent hvert ord og setningene mine er på trynet. ÆM SORI. LATERS 

Fredag with ashboiii


Okei, disse kattungene satt i ett bur utenfor bowlingen. "gis bort"- (Først syntes jeg skikkelig synd om dem, men de ble faktisk gitt bort på ca 1 t). Anyways, jeg prøvde såklart alt jeg kunne for at familien skulle få en søtis som dette. Det funket sykt dårlig, meeen jeg tror jeg hadde klart det om jeg hadde gått skikkelig inn for det. (Men det er jo ingen vits når jeg drar.. :(:(:() - meg, vsøs, Vmor og sønnen til vmor


Capture the moment.. Ja, var vel en strike her i guess...... dust
 De to sønnene til vmor, meg og bessyboboo + vmor

minigolfing H O L Y M O L Y. De smaker likt som de hjemme, oh Lord i love ya.. 

 

Vet ikke helt enda hva jeg skal i kveld, såååååå vi får nu se. Ha en fin helg errrrbody

16 dager

Hei på dere. 

Nå raser virkelig dagene avgårde og jeg har mixed feelings. Jeg gruer meg virkelig til å forlate det fine livet mitt her nede, samtidig som jeg gleder meg sykt til å komme hjem. Jeg får ikke sove på kveldene fordi jeg tenker på den følelsen jeg kommer til å ha inni meg når jeg går ut på gardemoen og ser de som betyr mest for meg. Jeg besvimer nesten bare av å tenke på det, og det blir utroolig bra! 
Det er sinnsykt trist at jeg bare skal pakke sammen og takke for meg, men så har det seg jo sånn at jeg skal være veldig fornøyd.
"Don't cry because it's over, smile because it happened" - Og den quoten skal jeg faktisk ta med meg. Ikke at jeg ikke kommer til å gråte, for det gjør jeg garantert. 
Bare disse dagene jeg pakker og sorterer diverse klær er skikkelig følelsesladet for meg. Vmor som titter inn nå og da og sier jeg ikke får lov å dra, vsøster som sier jeg ikke skal pakke.- "Cause Pia, you're not leaving, i won't let you".  
Men jeg har hatt noen sinnsykt fine måneder her nede, og jeg er så takknemlig. (Nå kom tårene også.. ErDetMulig). Nå har jeg litt over to uker igjen, og jeg skal nyte hver eneste dag! 
Denne helgen har vært ganske så relaxed, akkurat slik som et liv skal leves nede på New Zealand. 
 
På fredag hang jeg med Ash, så kom såklart godeste Macey innom for en klipp og senere film. Var en koselig dag med gode venner. 
 
På lørdag dro jeg til byen på morningen med Maja og Trine. Det gjorde så vi fikk med oss markedet i Nelson Town. Dette markedet er i Nelson hver lørdag, men det er sjeldent turen går hit. Det er mer sånn "dagen man ankommer nz- happening". Det er i hvertfall et veldig koselig marked med smaksprøver på hvert hjørne. Ble såklart sushilunsj på oss også, har hatt en tedens til å spise sushi ALT for mye lately. Fått diagnosen sushiavhengig opptil flere ganger. Kommer til å savne sushi til 50kr.... 

Senere på lørdagen kom Anneli over en tur, hun motiverte meg til å starte pakkingen/soteringen. For som alle vet så skjer ikke dette av seg selv.. Før New Zealand fikk jeg heller ikke ræva i gir, det endte med at mamma pakket for meg - og helt ærlig.. Det var litt flaut å si at mamma hadde pakket for meg når jeg ble stoppet i tollen i NZ. (Ja, jeg ble stoppet og fikk nesten en bot på 2000kr. Lang historie kort; fjellskoene mine var ikke rene under............. Heldigvis var jeg blond, "dårlig i engelsk" og vimsete, så jeg slapp unna). 

Flink ogsånt. Hehe. Jeg har faktisk sorted errrthing out. Tror faktisk Mamma hadde felt en liten tåre (Ikke kødd engang) om hun så hvor ryddig både rommet og skapet mitt er nå. Alt er brettet og vasket, klærne er klare til og bare bli skuffet rett ned i kofferten og wips, she's out. 
Hele familien her ble imponert, så jeg tror jeg skal prøve å holde både rommet og skapet slikt den siste tiden. Jeg vil gjerne bli husket som "den ryddige", selvom jeg vet jeg ikke var i nærheten engang. Nok om det. Deilig å være ferdig tidlig, det er såå mye som skjer fremover nå.. 

Jeg er klar for to døgn reising i hvertfall, and u better not wake me up unless you're mah prince oki sweet as. (3dollar,svindel btw)
 
Jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal få med denne hjem, men jeg er såklart på saken. 

Idag har jeg gjort siste finish på rommet, har laget en video til "last supper" oooog nå setter hu jaggu i gang med litt lekser. Filmen kommer kanskje på bloggen senere forresten, den er mæd dårlig med masse bilder og noen videosnutter. 


Nå har vi stilt klokken èn time vi også. (husker ikke hvilken vei) - dvs. Det er ikke lenger 12t forskjell, men 10. Dette gjør det veldig problematisk med skype og slikt. Får prate med dere på facebook, også sees vi jo face2face om 17-18 dager ish. 

xoxo, see ya

 

Hvor fin Pia er

Halla på dere, fansen til Pia! Jeg gir dere muligheten til å snu og spare 4 minutter allerede nå, da innlegget er mest om hvor (u)kul Pia er og det er mest sannsynelig ikke noe ny info for dere. 

Dette er meg, Anneli. Jeg er Pias pusher og rådgiver nr 1. Neida, men joda. I nuet sitter jeg på senga til Pia og prøver å hjelpe henne med pakking. Hun skal nemlig sende hjem en del ting og tang, da hun virkelig ikke har sjangs til å få plass til halvparten av hva hun vil ha med hjem i kofferten. Selv tviler jeg på at hun kommer til å bruke 90 prosent av hva hun tar med seg hjem, men Pia er stor jente nå, og jeg må, selv så smått oppgitt jeg blir, la henne ta sine egne beslutninger. 

Før jeg møtte Pia, trodde jeg at hun var pitte liten. Vi hadde snakket litt på facebook, og hun virket veldig klar og sikker på seg selv, på en veldig positiv måte. Så møttes vi på gardemoen, og jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt sjoka over hvor høy hun var in real. Der stod hun, sommerbrun og blond, med rosa kosebukse og hvit genser. "Fjortiss" satte seg som førsteinntrykk, og da hun kom med litt småblonde utsagn og på et tidspunkt skrek ut "halo jeg har mistet billetten min", måtte jeg faktisk himle litt med øynene, og tenkte for meg selv: hvordan skal hun klare seg selv nede i Nelson. Heldigvis for Pia så endret denne skeptiske jenta mening veldig fort, fordi Pia er en lættis jente med selvironi og ryggrad. Pia er sjelden i dårlig humør, og selv om hun noen ganger ler litt for høyt av seg selv, smitter smilet og latteren veldig fort. Hospitality er dagens yndligstime, for da sitter jeg med Pia, og hun har alltid noe morsomt å fortelle. Hun er ærlig som få, og liker å dele, og derfor er det så kjekt å være med henne. Hun får meg til å føle meg bra, da hun viser at hun stoler på meg, og er flink til å komplimentere. Jeg vet ikke hvordan Pia var før, men hvis hun var ubeslutsom, rotete, høylytt og fnisete, kan jeg trygt si at hun ikke har endret seg mye. Jeg er skråsikker på at Pia har vokst masse, og misunner dere som får se henne hver dag fra 23.april og utover. Likevel tviler jeg ikke er sekund på at vi kommer til å holde god kontakt, og jeg gleder meg masse til å se deler av et liv Pia har snakket så mye om. 

Peter Pan | via Tumblr Untitled Untitled

Piamor, du er en tvers igjennom super jente. Aldri la noen fortelle deg annet, oki? Og jeg er bare en liten times busstur unna om du trenger meg neste år. Love you!

xoxo anne(li) 

God morgen

Dagene går så fort for tiden at jeg har bestemt meg for og også nyte morningene. Haha, lol.. Morgenmenneske ;). Ble overrasket over at det er blitt så mørkt på morningene nå.. Anyways, idag er det fredag, og fredag er gladdag. Føler jeg nettop skrev om forrige helg, også swishhh så er'n her igjen. Skal bruke bra kamera i helgen om det er fint vær. Slik at jeg kan være en bra blogger den siste tiden.

Hahahahah, syntes denne er så søt..

Ha en fin dag allesammen. Nyt stillheten i huset uten meg, m&p de siste dagene... Hihi

det er så rart at jeg snart skal forlate livet mitt

H Yup? New English images quotes about life Teenage years Promise. Time.. True friends... Pin by Núbia Fernandes on Words and Quotes | PinterestUntitled You're too far away  Buddha🙌
Bilder snakker når jeg ikke gjør det. hade 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/facebook: Pia Glenne/instagram:piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits