UTVEKSLING 2013/2014

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Okei jeg kan ikke tro det! Hvis alt går etter planen (det vil si at hvis alt går bra med skolen ogsånt, som jeg håper det gjør hvis ikke dør jeg) så skal jeg bo,  BO på ANDRE SIDEN AV JORDKLODEN. Hvor sykt er ikke det? Jeg fikk papirene fra Aspect igår om at jeg ble godkjent som utvekslingselev med deres program. Jeg har aldri vært så gira og glad på samme tid noen gang. 
Forhåpentligvis er jeg i NEW ZEALAND om ca 4 mnd (+/-). Jeg er veldig sent ute i prosessen forhold til mange andre, grunnen til dette er fordi jeg heletiden har ønsket å være en utvekslingstudent - men når alt kom til alt har jeg aldri tørt og virkelig sende avgårde søknadspapirene. Vel, i vinterferien tok jeg bare den drastiske beslutningen og bare; Jo, dette skal jeg søren meg gjøre! 
For det er jo helt sykt lenge å være borte fra venner og familie i 10 mnd, og enda sykere er det at jeg faktisk skal inn i en helt ny familie på andre siden av jordkloden.
Uansett, ettersom jeg er så sent ute i prosessen har alt skjedd UTROLIG fort. Jeg søkte vel typ 2 dager før søknadsfristen (haha, alltid sent ute, uansett hva).. Bare noen dager senere ble jeg innkalt til intervju, og mandag den 11. som ikke er èn uke siden engang var jeg på intervju. (Herlighet som jeg grua meg til det, hvertfall den engelske delen, men wow! Det gikk bra).
På lørdagen kom tusen papirer til meg i posten som jeg må fylle ut, og paps og mams har en syk sum de må betale innen 14 dager. (Unnskyld, virkelig ulempen med å være sent på banen).
Herlighet, dette kommer til å bli en sykt spennende tid fremover, og jeg kan faktisk ikke vente med å dra, selvom det selvfølgelig kommer til å bli helt jævlig å si hade til alle her hjemme.

Jaja, krysser fingerne for at dette går min vei.
Skal holde "dere" opptatert i allefall! 

  DreamsExchangespring | Tumblr 
// weheartit

- PIA  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/facebook: Pia Glenne/instagram:piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits