åja, bloggen

Heheh, ops .. Hadde planer om å opptatere bloggen i hele dag, men glemte det. Dagen har gått til kirken, ikke bare 1 gang, men denne familien går i kirken 2 ganger hver søndag!! cool, huh? 

Jeg blogger imorgen, tror jeg. FØRSTE SKOLEDAG I MORGEN, woach - hatt en fin dag, andre natten på rad og jeg legger meg uten tårer, ah so proud, aye. snækz 

Helg

Åh, enda en fin helg er snart over og jeg kjenner hvor SINNSYKT mye jeg kommer til å savne alt her hjemme. Hvertfall nå som det er sommertid og alt blir plutselig så bra!
I denne helgen har jeg vært med min andre venn, Julie. Senere på vår "rekekveld" kom selvfølgelig min "søster" Embla også. Faen, hu skal alltid ødelegge..... Menmen, ble koselig fordet. På lørdag dro vi på tusenfryd, og endte hjemme hos Embla alle tre. Tommel opp for enda en perfekt helg!
38dagertiljegdrardetercrazy.
(Filmen kommer etterpå)

JEG ER SÅ HELDIG

Hei! 
Det er vår, solen skinner og jeg har det dødsbra. De siste dagene har vært fylt med små og store gleder - jeg har så utrolig mye å se frem til!
Jeg starter snart å jobbe igjen (tusenfryd,hehe) og syntes det er skikkelig digg å tjene egne penger, i tillegg til at jeg på fridager føler jeg gjør noe fornuftig. Mobilen min datt i do på mandagen i påsken, og har ikke funket. Her om dagen prøvde jeg den på nytt, men den kortsluttet heletiden. Igår prøvde jeg igjen og, jeg lover dere.. Mobilen min er Jesus#2, den har stått opp fra de døde. Det er ikke lenge igjen av skolen, herlighet, hvor har førsteklasse blitt av? Føler nesten at første skoledag var igår. Før den er ferdig er det en del viktige prøver som skal tas, og antakeligvis en litt "hektisk periode" - men for min del syntes jeg at den hektiske perioden gjør at tiden går enda fortere. Jeg drar til Spania med familien rett etter skolen har sluttet, og skal prøve å få spart penger til shopping i Barcelona. Skal være borte i 12 dager, så kommer jeg hjem og er hjemme i Norge i 19 dager, så dere.. Så.. SÅ!!!! Så Setter jeg kursen mot New Zealand, som skal bli mitt nye hjem for det neste året. Det er en helt sinnsyk følelse at jeg faktisk har bestemt meg for dette, og jeg gleder meg så siinnsykt mye! Kan virkelig ikke beskrives med ord. 

Det skjer så mye på så kort tid, tror de 110 dagene som er til mitt utvekslingsår kommer til å gå veldig fort. Jeg føler meg som verdens heldigste akkurat nå. 


HAHAHA, hestegliset<3<3 

hva ser du frem til? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/Facebook: Pia Glenne/Instagram: piaglenne


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits