16 dager

Hei på dere. 

Nå raser virkelig dagene avgårde og jeg har mixed feelings. Jeg gruer meg virkelig til å forlate det fine livet mitt her nede, samtidig som jeg gleder meg sykt til å komme hjem. Jeg får ikke sove på kveldene fordi jeg tenker på den følelsen jeg kommer til å ha inni meg når jeg går ut på gardemoen og ser de som betyr mest for meg. Jeg besvimer nesten bare av å tenke på det, og det blir utroolig bra! 
Det er sinnsykt trist at jeg bare skal pakke sammen og takke for meg, men så har det seg jo sånn at jeg skal være veldig fornøyd.
"Don't cry because it's over, smile because it happened" - Og den quoten skal jeg faktisk ta med meg. Ikke at jeg ikke kommer til å gråte, for det gjør jeg garantert. 
Bare disse dagene jeg pakker og sorterer diverse klær er skikkelig følelsesladet for meg. Vmor som titter inn nå og da og sier jeg ikke får lov å dra, vsøster som sier jeg ikke skal pakke.- "Cause Pia, you're not leaving, i won't let you".  
Men jeg har hatt noen sinnsykt fine måneder her nede, og jeg er så takknemlig. (Nå kom tårene også.. ErDetMulig). Nå har jeg litt over to uker igjen, og jeg skal nyte hver eneste dag! 
Denne helgen har vært ganske så relaxed, akkurat slik som et liv skal leves nede på New Zealand. 
 
På fredag hang jeg med Ash, så kom såklart godeste Macey innom for en klipp og senere film. Var en koselig dag med gode venner. 
 
På lørdag dro jeg til byen på morningen med Maja og Trine. Det gjorde så vi fikk med oss markedet i Nelson Town. Dette markedet er i Nelson hver lørdag, men det er sjeldent turen går hit. Det er mer sånn "dagen man ankommer nz- happening". Det er i hvertfall et veldig koselig marked med smaksprøver på hvert hjørne. Ble såklart sushilunsj på oss også, har hatt en tedens til å spise sushi ALT for mye lately. Fått diagnosen sushiavhengig opptil flere ganger. Kommer til å savne sushi til 50kr.... 

Senere på lørdagen kom Anneli over en tur, hun motiverte meg til å starte pakkingen/soteringen. For som alle vet så skjer ikke dette av seg selv.. Før New Zealand fikk jeg heller ikke ræva i gir, det endte med at mamma pakket for meg - og helt ærlig.. Det var litt flaut å si at mamma hadde pakket for meg når jeg ble stoppet i tollen i NZ. (Ja, jeg ble stoppet og fikk nesten en bot på 2000kr. Lang historie kort; fjellskoene mine var ikke rene under............. Heldigvis var jeg blond, "dårlig i engelsk" og vimsete, så jeg slapp unna). 

Flink ogsånt. Hehe. Jeg har faktisk sorted errrthing out. Tror faktisk Mamma hadde felt en liten tåre (Ikke kødd engang) om hun så hvor ryddig både rommet og skapet mitt er nå. Alt er brettet og vasket, klærne er klare til og bare bli skuffet rett ned i kofferten og wips, she's out. 
Hele familien her ble imponert, så jeg tror jeg skal prøve å holde både rommet og skapet slikt den siste tiden. Jeg vil gjerne bli husket som "den ryddige", selvom jeg vet jeg ikke var i nærheten engang. Nok om det. Deilig å være ferdig tidlig, det er såå mye som skjer fremover nå.. 

Jeg er klar for to døgn reising i hvertfall, and u better not wake me up unless you're mah prince oki sweet as. (3dollar,svindel btw)
 
Jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal få med denne hjem, men jeg er såklart på saken. 

Idag har jeg gjort siste finish på rommet, har laget en video til "last supper" oooog nå setter hu jaggu i gang med litt lekser. Filmen kommer kanskje på bloggen senere forresten, den er mæd dårlig med masse bilder og noen videosnutter. 


Nå har vi stilt klokken èn time vi også. (husker ikke hvilken vei) - dvs. Det er ikke lenger 12t forskjell, men 10. Dette gjør det veldig problematisk med skype og slikt. Får prate med dere på facebook, også sees vi jo face2face om 17-18 dager ish. 

xoxo, see ya

 

2 kommentarer

Thea Torgersen

06.04.2014 kl.10:19

ååguri, så flink du har vært pipi. stolt av deg jeg. ser frem til å se ditt smilende ansikt i morgen tidlig!!

Embla

06.04.2014 kl.10:53

Du er så flink piamor!!

Julie

08.04.2014 kl.09:30

Jeg kommer til å gråte så masse når jeg ser deg igjen! Det er ikke lenge til!!!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


pglenne

Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/facebook:Pia Glenne/Instagram: piaglenne


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits