God morgen ja

Nå sitter jeg i form class. Første 20 minuttene hver eneste dag møter vi i denne klassen. Noenganger er det litt liv her, men idag er det stille nok til å høre han helt forran tygge tyggis..
Siden alle klager på at jeg aldri blogger, (SELVOM JEG IKKE HAR NOE Å BLOGGE OM NÅ). Så blogger jeg unødvendig, hverdagslig helt-på-tryne-innlegg.
Idag skal jeg fullføre en grå dag på skolen, før jeg skal hjem og skrive ferdig to grå'e essays. Jeg skal pakke og høre på mer macklemore før jeg imorgen setter kursen mot nordøya. (Etter en enda sikkert ganske så vanlig skoledag.) Det er allerede èn måned siden jeg ble 18 år- føles som det var i går. Jeg har èn og en halv måned igjen og sava hvor fort det kommer til å gå da.

Stakkars, han ser jo helt tilbakestående ut.

Hahahaha.

Et helt hysterisk screenshot fra helgen. Snakket med Ida i mange timer, og vfar ville gjerne vise henne litt av kulturen. Her gjør han "the haka" en (skummel) maori dans som består av skriking og hoing og "dans". Herremåne som vi lo.. Skal prøve å filme han å legge ut på bloggen så dere også får se.....

Nå skal jeg ha foto, (yey.....). Så vi blogges senere.
see ya. Xxxxx

Ingen kommentarer

Ida

11.03.2014 kl.09:56

HAHAH FYFAEN FOR ET JÆVLIG BILDE HERREGUUUD

men var veldig koselig å snakke med deg igjen da hehe<3333 flinka som bloggær

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Pia Glenne (17år). Reiser på utveksling til Nelson i New Zealand 24 juli 2013. Her kan familie, venner og kjente følge med på hva jeg gjør på andre siden av jordkloden. (crazy). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på! Piaglenne@Instagram/facebook


pglenne

Kontakt


mail: xpia-@hotmail.com/facebook:Pia Glenne/Instagram: piaglenne


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits